Nyheter

(1) Lav tetthet.Det er bare 1/5 av den vanlige lette leirsteinen og 1/10 av den ordinære leirsteinen, og gir betingelser for den lette industrielle ovnen.

 

(2) Lav varmeledningsevne.Termisk ledningsevne er den viktigste egenskapen til varmeisolasjonsmaterialer.Sammenlignet med vanlige tunge og lette ildfaste materialer, er dens varmeledningsevne den laveste

(3) Lav varmekapasitet.Den termiske kapasiteten til ildfaste aluminiumsilikatfiber er lavere enn for vanlige lette og tunge ildfaste murstein, så den brukes til ovnsfôring av termisk utstyr, med rask temperaturøkning og lavt varmeforbruk.Sammenligning av varmelagringskapasitet mellom ildfast aluminiumsilikatfiber og andre tunge og lette ildfaste materialer.

(4) God termisk støtmotstand og mekanisk støtmotstand.Fordi ildfast aluminiumsilikatfiber er elastisk og fleksibelt, vil det ikke flasse av under alvorlige kalde og varme forhold, og kan motstå bøyning, vridning og mekanisk vibrasjon.Etter konstruksjon av ovnsforing er det ikke nødvendig å tørke ovnen, og det er ikke begrenset av temperaturstigning og -fall under bruk.

 

(5) Kjemiske egenskaper er stabile.I tillegg til å være korrodert av flussyre og sterk syre, vil den ildfaste fiberen, som damp, olje og andre syrer og alkalier, ikke korroderes.

 

(6) Det er ikke vått til smeltet metall.Ildfaste aluminiumsilikatfiber fukter ikke aluminium, bly, tinn, kobber og andre metaller i flytende tilstand


Innleggstid: Mar-01-2023